Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Build a Bike

Algemene informatie
Prijs: Op aanvraag
Tijdsduur: 3 uur
Teambuilding evenement

Build a Bike is een uniek teambuilding evenement. Jij en je collega’s gaan in teamverband fietsen assembleren. De fietsen worden overgedragen aan een goed doel. Een instantie bijvoorbeeld die zich inzet voor kansarme kinderen in jouw regio. Tijdens de activiteit spelen teamgenoten games en voeren opdrachten uit om geld te verdienen. Met het geld worden de onderdelen van de fiets gekocht in de fietsenwinkel.

Clinic Build a Bike #OpPapendal
Clinic Build a Bike #OpPapendal

Unieke mix van echte teambuilding en origineel goed doel ‘om de hoek’
Zelden gaan ‘wij gevoel’ en spannende strijd zo goed samen als bij de Build a Bike competitie. Alle teams zijn verantwoordelijk voor het cadeau aan de met collega’s gekozen stichting in de directe omgeving van het bedrijf. Tegelijkertijd kan elk team het gevoel krijgen iets extra’s te betekenen, want door het beste te eindigen in de Build a Bike competitie draagt het winnende team de bijhorende veiligheidshelmen over aan het goede doel.

Afwisseling van taken zorgt voor betrokkenheid
Alle deelnemers voelen zich betrokken door de grote verscheidenheid aan taken die zijn te verdelen. Spelen van games om geld te verdienen, shoppen in de fietsenwinkel, in elkaar sleutelen van de fietsen, fiets gerelateerde opdrachten doen en oplossen, en… een hilarische finale met estafette race op de BMX fiets en mini-bike door duo vertegenwoordigers per team. Welk team wint de Build a Bike competitie, overstijgen de strijd en gaan het goede doel en de teamspirit zegevieren?

Activiteit boeken?
Interesse in een arrangement Build a Bike? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Package Activity Clinic