Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Charity Bike Building

Algemene informatie
Prijs: Op aanvraag
Tijdsduur: 2 uur
Teambuilding evenement

Charity Bike Building is een uniek charity teambuilding evenement. Jij en je collega’s gaan in teamverband fietsen assembleren. De fietsen worden overgedragen aan een goed doel. Een instantie bijvoorbeeld die zich inzet voor kansarme kinderen in uw regio. Tijdens de activiteit spelen teamgenoten games en voeren opdrachten uit om geld te verdienen. Met het geld worden de onderdelen van de fiets gekocht in de fietsenwinkel.

Unieke mix van echte teambuilding en origineel goed doel ‘om de hoek’
Zelden gaan ‘wij gevoel’ en spannende strijd zo goed samen als bij de Charity Bike Building. Alle teams zijn verantwoordelijk voor het cadeau aan de met collega’s gekozen stichting in de directe omgeving van het bedrijf. Tegelijkertijd kan elk team het gevoel krijgen iets extra’s te betekenen, want door het beste te eindigen in de Charity Bike Building competitie draagt het winnende team de bijhorende veiligheidshelmen over aan het goede doel.

Afwisseling van taken zorgt voor betrokkenheid
Alle deelnemers voelen zich betrokken door de grote verscheidenheid aan taken die zijn te verdelen. Spelen van games om geld te verdienen, shoppen in de fietsenwinkel, in elkaar sleutelen van de fietsen, fiets gerelateerde opdrachten doen en oplossen, en… een hilarische finale met estafette race op de BMX fiets en mini-bike door duo vertegenwoordigers per team. Welk team wint de Charity Bike Building? Het goede doel en de teamspirit zegevieren uiteindelijk, en overstijgen de strijd!

Activiteit boeken?
Interesse in een arrangement cultuur clash ? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activity Clinic Package