Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Handboogweekend

Handboog­weekend #OpPapendal

4 en 5 november 2017 | Samen met onze Nederlandse toppers

Wil jij ervaren hoe een trainingsweek van onze Nederlandse toppers eruit ziet? Dit is je kans! Geniet van een geheel verzorgd trainingsweekend vol sportkennis, topsportfaciliteiten en trainingen met topschutters uit het Nederlands team. Het trainingsweekend #OpPapendal is een 2-daags arrangement (zaterdag en zondag).

Het handboogweekend bestaat uit:

– Clinic, uitleg schietmateriaal
– Training van de bondscoach en schutters uit het Nederlands team
– Presentatie sportvoeding
– Core stability training
– Rust en herstel
– Overnachting in hotelkamer
– Ontbijt, lunch en diner

Het arrangement bestaat uit:
– Overnachting op een tweepersoonskamer (3- of 4 sterrenkamer)
– 1x live cooking ontbijtbuffet
– 2x Sportieve / Gezonde lunch
– 1x Diner

Het arrangement is op basis van een tweepersoons 3-sterren kamer € 195,- p.p. en op basis van een tweepersoons 4-sterren kamer € 205,- p.p.
Wil je een tweepersoons kamer voor alleengebruik dan rekenen wij een toeslag van € 20,- euro op en 3-sterren en 4-sterren kamer.

Wil je deelnemen aan het sportweekend, maar geen gebruik maken van een overnachting met luxe ontbijtbuffet? Boek dan het sportweekend voor € 135,- p.p.

Sportmedische keuring

Wil je gebruik maken van de mogelijkheid om deel te nemen aan een sportmedische keuring op vrijdag, dan kun je het arrangement uitbreiden met een extra overnachting.  Voor een sportmedische keuring kun je zelf contact opnemen met Sport Medisch Centrum Papendal met Madelin van Eerden. Meer info:www.smcp.nl of bel: 088 – 088 1300.

Voor al onze arrangementen geldt:
Alle tarieven zijn onder voorbehoud en de arrangementen kunnen alleen worden geboekt op basis van beschikbaarheid. Deze arrangementen zijn niet te combineren met andere arrangementen. De tarieven zijn inclusief BTW en exclusief € 1,00 toeristenbelasting p.p.p.n. Bij te weinig aanmeldingen wordt het sportweekend geannuleerd.

Geef via onderstaand formulier je interesse aan voor het sportweekend:

Contactformulier Sportweekenden
Bezig met versturen