Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Vacature werkervarings
plaats sport science

Werkervaringsplaats Sport science & Innovatie

Sportcentrum Papendal (SCP) bestaat uit vier afdelingen; het Topsportrestaurant, Vastgoed, Events en het CTO (Centrum voor Topsport en Onderwijs). Dagelijks trainen zo’n 400 talenten en topsporters van elf verschillende sportbonden waaronder wielrennen, atletiek, handbal, rolstoelbasketbal, volleybal, judo en tafeltennis op Papendal. Vanuit het CTO worden de topsportprogramma’s met een breed scala aan diensten gefaciliteerd.

Sportwetenschappelijke ondersteuning is één van de diensten die geboden wordt. Daarvoor is een team van wetenschappers beschikbaar die met hun inzet en kennis de programma’s en de sporters beter te maken. Thema’s hierbij zijn prestatiemonitoring, biomechanica, fysiologie en onderzoek.

Sportcentrum Papendal biedt de mogelijkheid om werkervaring op te doen voor mensen die geïnteresseerd zijn in een carrière in de wetenschappelijke ondersteuning van topsport.
Met ingang van 7 augustus 2017 zijn wij op zoek naar een, op dat moment afgestudeerde, Master in de Bewegingswetenschappen of Gezondheidswetenschappen. We zoeken kandidaten met aantoonbare affiniteit met prestatie-optimalisatie, die zelfstandig kunnen werken, initiatiefrijk zijn en communicatief sterk. Je ondersteunt onze embedded scientists bij het testen en meten van de topsporters en talenten en ook bij de analyse en interpretatie van de data.

Werkervaringsplekken zijn onbetaald voor 7 maanden, 3 dagen per week. Welke dagen dit zijn leggen we in overleg met jou vast. Je werkt op basis van een vrijwilligersovereenkomst. Soms wordt er buiten kantooruren gewerkt. Je reiskosten worden vergoed.

Solliciteren kan door vóór 3 juli een email met CV en motivatiebrief te sturen naar:
brigitte.muller@papendal.nl

Voor meer informatie over de inhoud van de werkervaringsplekken kun je contact opnemen met:
ina.janssen@papendal.nl / 06-42441086 of sam.ballak@papendal.nl / 06-12057247

Bijbehorende tags

#OpPapendal Vacature