Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Vacature Manager CTO Papendal

Werken in het hart van de Nederlandse topsport
Sportcentrum Papendal is het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland. Tegenwoordig maken ruim 400 topsporters dagelijks gebruik van onze topfaciliteiten. Het sportcentrum is een dochterorganisatie van NOC*NSF en bestaat uit drie afdelingen: het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO), Papendal Vastgoed en het Topsportrestaurant.

Wij zijn  op zoek naar:
Manager Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) PAPENDAL (36 uur)

Als Manager CTO ben je verantwoordelijk voor het optimaal ontwikkelen, realiseren en beheren van alle CTO-voorzieningen voor (top)sporters en (top)sportteams op ons terrein. Op CTO Papendal trainen de beste talenten en topsporters in fulltime trainingsprogramma’s onder regie van de sportbond, dat zijn er op Papendal dagelijks zo’n 400. Het betekent trainen, wonen en studeren op één locatie. Alle benodigde begeleiding en voorzieningen zijn voor de topsporters voorhanden. Denk aan trainingsaccommodaties, onderwijsbegeleiding en (para)medische voorzieningen. Maar ook sportwetenschappelijke ondersteuning, begeleiding op mentaal vlak en meer. Alles wat nodig is om talent optimaal te kunnen ontplooien.

In de functie van Manager CTO geef je leiding aan een gemotiveerd team van ongeveer 16 medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de jaarplanning, begroting en het budget van de afdeling. Een klantgerichte en resultaatgerichte benadering, kostenbewustzijn en ondernemerschap zijn voor deze functie cruciaal. Je levert een vakinhoudelijke/beleidsmatige bijdrage aan de ontwikkeling van het algemeen beleid van het sportcentrum en draagt bij aan de strategische positionering. Je bent proactief en doortastend waar het gaat om gewenste structuurverandering van de organisatie en het verbeteren van werkprocessen. Je bent actief sparringpartner van de directie en maakt onderdeel uit van het MT.

Het profiel, je sportieve inbreng:

  • Ten minste HBO en-of academisch werk- en denk niveau in een aanverwante studierichting met ruim aantoonbare relevante werkervaring;
  • Meer dan 10 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 5 jaar in een leidinggevende functie. Ervaring met leidinggeven aan professionals;
  • Netwerker / relatiebeheerder pur sang;
  • Gewend te opereren in een complexe (bestuurlijke) omgeving met uiteenlopende belangen;
  • Ervaring in de (top)sport en/of topsport mentaliteit.

Wat bieden wij:
Het betreft een dienstverband van 1 jaar. Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sport.

Informatie en sollicitatie:
Wil je meer weten over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Jochem Schellens, Directeur Sportcentrum en Hotel Papendal, telefoonnummer 06-14522977 of via jochem.schellens@papendal.nl. Sollicitatiegesprekken worden ingepland in week 5.

Indien je belangstelling hebt voor deze functie, kun je je sollicitatie, inclusief CV, tot uiterlijk 19 januari 2018 mailen naar de afdeling HR; hr@papendal.nl, t.a.v. Chantal Creemers.

Bijbehorende tags

Sportcentrum Vacature