Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Vacature flexmedewerker Front Office

Papendal; welbekend als topsportcentrum. Maar er gebeurt méér op deze unieke locatie. Niet alleen als topsporter ben je hier aan het goede adres. Ook de zakelijke gast haalt hier het beste uit zijn of haar congres, training of vergadering. En leggen we de lat hoog als het gaat om het organiseren van evenementen of bedrijfsdagen. Wij behalen goud als het gaat om service, gedrevenheid en passie. Ga jij, met ons, de uitdaging aan om iedere keer weer op topniveau te presteren?

Voor het team front office zijn we op zoek naar een enthousiaste  Flex Medewerker Front Office (oproepkracht vooral in weekenden en tijdens vakanties)

De flex medewerker front office verantwoordelijk voor het ontvangen, inchecken en geven van algemene en toeristische informatie aan gasten, verlenen van service tijdens het verblijf (wekdienst, doorgeven berichten, etc.) en uitchecken van gasten. Voorts bedient hij/zij de telefooncentrale en verricht eenduidige administratieve en secretariële werkzaamheden.

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken

 1. Verrichten van receptiewerkzaamheden, gelijktijdig met collega’s in wisseldiensten.
  Daartoe o.m.:
 • ontvangen, te woord staan en inchecken van (binnen- en buitenlandse) gasten aan de hand van reserveringlijsten; aanmaken en overhandigen van sleutels/sleutelkaarten;
 • verhuren van vrije kamers na raadpleging van het reserveringssysteem;
 • opnemen van bijzonderheden/wensen van gasten en deze doorgeven aan betrokkenen;
 • uitchecken van vertrekkende gasten, opmaken van rekeningen en afrekenen contant/pin of met creditcard
 1. Verstrekken van informatie en verlenen van service aan gasten, zoals:
 • geven van algemene en toeristische informatie, informatie over openbaar vervoer, etc.;
 • verzorgen van werkservice, bestellen van taxi’s e.d.;
 • aannemen en doorgeven van boodschappen voor gasten;
 • opvangen van klachten/bijzonderheden, deze zo mogelijk zelf oplossen of doorgeven aan interne functionarissen.
 • geven van algemene en toeristische informatie, informatie over openbaar vervoer, restaurants, theaters e.d.
 1. Verwerken van betalingen met behulp van (geautomatiseerd) kassasysteem. Zo nodig doen van betalingen per kas, ook voor externe dienstverlening voor gasten; doorboeken van deze kosten op gastenrekeningen.
  Overdragen van de kassa bij einde dienst en verantwoorden van ontvangen gelden en creditcard­betalingen. Controleren van wisselgeld voor aanvang dienst.
 1. Bedienen van de telefooncentrale; aannemen en doorverbinden van gesprekken met gasten of interne bedrijfsfunctionarissen. Ontvangen en te woord staan van bezoekers en hen in contact brengen met gasten of bedrijfsfunctionarissen.

Functie eisen:

 • relevante MBO opleiding (bijvoorbeeld MHS)
 • relevante werkervaring binnen de afdeling front office
 • communicatief en sociaal vaardig

Je hebt een flexibele en dienstverlenende instelling, bent gastgericht, daadkrachtig, representatief, stressbestendig en je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.. Je kunt zelfstandig werken en bent daarnaast een teamplayer. Je werkt nauwkeurig, zorgvuldig en accuraat en beheerst de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur ook de Duitse taal.  Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Mirjam de Wit (026-4837911) of via mirjam.dewit@papendal.nl

Interesse? Mail dan voor 19 mei a.s. je motivatiebrief en CV naar hr@papendal.nl

Mirjam de Wit

Rooms Division Manager

Judith Querido

HR