Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

BMX Supercross Worldcup 2017

Het spannendste BMX event van het jaar!

Sinds 2011: een jaarlijks topsport evenement #OpPapendal dat je niet mag missen. Waar kracht, techniek en lef samenkomen. Waar ’s werelds beste BMX’ers met elkaar de strijd aangaan. Kom op 5, 6 en 7 mei naar de BMX Supercross 2017 en aanschouw het spektakel met eigen ogen!

Nadat je bijgekomen bent van de BMX-sensatie kun je heerlijk ontspannen op het naastgelegen Festival waar je gratis toegang toe hebt. Met lekker eten, volop muziek, cultuur en gezelligheid.

BMX Papendal
BMX
BMX World Cup Papendal

Ieder jaar worden er vijf UCI BMX Supercross wereldbekerwedstrijden gehouden. Waar de Nederlandse rijders belangrijke punten kunnen scoren voor de UCI ranking. In 2017 vinden twee van die wereldbekerwedstrijden plaats #OpPapendal. In één weekend! Zowel op zaterdag als op zondag wordt een UCI BMX Supercross World Cup verreden. Een unieke mogelijkheid voor BMX-fans om hun helden in actie te zien. Of om kennis te maken met deze dynamische sport. Kom jij onze Nederlandse rijders aanmoedigen op 5, 6 en 7 mei? Koop hier jouw tickets en verzeker jezelf van de beste plaatsen!

Framed Festival

Holland Classic Papendal

Holland Classic

Pump track battle

Méér dan alleen BMX!

Ook dit jaar maken we er weer een spectaculair evenement van. Er vinden drie grote evenementen tegelijkertijd plaats; de UCI BMX Supercross, het Framed Festival en de NTFU Holland Classic. Een spectaculair weekend met spannende races, muziek en lekker eten & drinken.

Nieuw! Framed Festival!
Get Framed! Direct naast de baan waar de wereldtoppers van de Supercross hun kunsten vertonen wordt een heus Festival terrein uit de grond gestampt. Wat kun je verwachten? Een weekend vol muziek en scheurende gitaren. Ambachtelijke streekgerechten, smokin’ bbq en real american burgers van rollende keukens. Een groot aanbod speciaalbier van lokale brouwers en een whiskeyproeverij. En last but certainly not least een spectaculair randprogramma met BMX stunts, barbiers, een mobiele tattoostudio, daredevil kidsplayground en een pumpbattle.
Meer weten?

Holland Classic Wielerevent 2017
Op zaterdag 6 en zondag 7 mei organiseert de NTFU hét fietsevent van 2017: de Holland Classic! Na de zeer geslaagde primeur in september 2016, trekken we ditmaal in het voorjaar alles uit de kast om je te trakteren op een compleet wielerevent.

Meer informatie over de BMX World Cup en alle side events vind je hier.

Graag tot dan!

Bijbehorende tags

Worldcup Events BMX