Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Pers

Media­vertegen­woordiger? We helpen je graag

De afgelopen jaren is de aandacht voor Papendal en de topsporters die bij ons trainen, enorm toegenomen. En dat vinden we mooi! We blijven echter een topsporttrainingscentrum, waar topsporters in alle rust moeten kunnen trainen. Daarom vinden we het belangrijk om op de hoogte te zijn van de komst van cameraploegen en fotografen. Zodat we het overzicht behouden. En iedereen ruim van tevoren van de juiste informatie kunnen voorzien.

Aanmelden media-activiteiten

Heb je met een topsporter of coach #OpPapendal afgesproken? Meld je komst dan ruim van tevoren aan bij Angelique van Dongen, Communicatie Sportcentrum Papendal. Zij stemt een en ander graag met je af!

Verzoeken Sportcentrum Papendal

Wil je een artikel schrijven over het Sportcentrum? En heb je niet voldoende informatie? Of wil je onze directeur of één van onze medewerkers interviewen? Heb je een verzoek met betrekking tot fotografie? Voor persvragen of overige media gerelateerde zaken neem je contact op met Angelique. Ben je op zoek naar achtergrondinformatie? Bekijk dan ons persdossier.

Angelique van Dongen

Communicatie Sportcentrum Papendal

Wil je op de hoogte blijven van de sportieve ontwikkelingen en je aanmelden voor de perslijst?

Contactformulier Pers Sportcentrum
Bezig met versturen

Verzoeken Hotel Papendal

Heb je informatie- of interviewverzoeken voor het Hotel? Vragen met betrekking tot fotografie? Of andere pers gerelateerde vragen? Neem dan contact op met Rebecca Goei, Marketing & Communicatie Hotel Papendal.

Rebecca Goei

Marketing en Communicatie Hotel Papendal

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Hotel Papendal? Meld je dan aan voor de perslijst:

Contactformulier Pers Hotel
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Contact Pers